Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KIBRIS Haber Girişi: 03.06.2021 - 17:00, Güncelleme: 03.06.2021 - 17:00

BAĞIMSIZLIK YOLU SİGORTALAR ÖNÜNDE BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Bağımsızlık Yolu Sosyal Sigortalar Dairesi önünde basın açıklaması yaparak, hükümetten “Emekçiden çalınan 1 ayı geri vermesini” istedi.
İkinci kapanma döneminde hükümet kararıyla özel sektör emekçisi, esnaf ve serbest çalışanların çalıştırılmadığını savunan Bağımsızlık Yolu, “çalışanların hükümet tarafından karşılanması gereken yatırımlarının, çalışanlar durmuş gösterilerek emekliliklerinde gasp edilmeye çalışıldığını” ileri sürdü. Bağımsızlık Yolu’ndan yapılan açıklamaya göre, Bağımsızlık Yolu Genel Sekreteri Münür Rahvancıoğlu yaptığı konuşmada, pandemi nedeniyle yaşanan ilk kapanma döneminde de hükümetin sigortalının emekliliğinden 1 buçuk aylık kapanmayı gasp etmeye çalıştığını, fakat Bağımsızlık Yolu’nun eylemleri, halkımızdan yükselen tepki ile bundan geri adım atıldığını savundu. Hükümetin aynı oyunu ikinci kapanma döneminde de oynadığını iddia eden Rahvancıoğlu, , Bağımsızlık Yolu’nun konunun takipçisi olacağını belirtti. AÇIKLAMA Bağımsızlık Yolu adına yazılı açıklamayı Omorfo Örgütlenme Sorumlusu Şenel Kim  okudu. Emekçinin düşürüldüğü durumun kabul edilemez olduğu belirtilen açıklamada, karar geri alınmadığı takdirde halk ile birlikte her türlü yöntemle mücadele edecekleri ve kararı alanlardan hesap soracakları kaydedildi. “Alın terimizin karşılığı olan emeğimizi yanınıza kar bırakmayacağımızı açıkça ilan ediyoruz.” Denilen açıklamada, partinin “üreten insanların ikinci sınıf muamele görmesine sessiz kalmayacağı” vurgulandı.

AÇIKLAMA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kibrishakikat.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.